Zoeken naar ik graag

Uw zoekactie voor ik graag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kristof 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Naakte huishoudhulp
Ik doe graag naakt het huishouden. Daarom bied ik deze dienst aan aan dames en koppels. Ik kom bij u langs, kleed me uit en begin aan diverse taken (bvb: afstoffen, stofzuigen, dweilen,...) Tijdens deze taken kan/mag u mij betasten en meer indien gewenst. Dit alles zonder enige verplichting. Ik ben discreet en respectvol. Ik verplaats over Oost en West Vlaanderen en Antwerpen. Graag eerlijke reacties, zoals ikzelf ook ben.  

Naakte huishoudhulp
Jon 24 jaar Antwerpen - Meerhout
Medisch onderzoek
ik ben een jonge gast van 24 die graag nog eens onderworpen wordt aan een medisch onderzoek door een koppel jullie zijn dan dokter en verpleegster en onderzoeken alles van mij als alles goed gekeurd is en jullie hebben zin doen we nog een trio ik zou wel graag tijdens het onderzoek ergens de borsten van de verpleegster betasten moesten jullie nog vragen of intresse hebben mail me maar willen jullie eerst een foto zien stuur dan ook maar een mailtje  
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky bi-koppel gezocht
Ik bel aan. Een schaarsgeklede dame doet de deur open en vraagt me mee te komen. Kleed je uit, zegt ze. Ze bekijkt me, betast me. Strak gaatje, zegt ze, zal Meneer graag zien. Ze drukt een plugje naar binnen. Ga naar de woonkamer, zegt ze, Meneer wacht al op je. Ik ga binnen. Hij bekijkt mij van kop tot teen. Je bent onze slaaf, zegt hij. Doe wat we zeggen of we straffen je. We gaan je eerst ontmaagden. Ga maar op je knieeen zitten. Ik krijg zijn pik in mijn mond geduwd. Die wordt langzaam stijf en gaat steeds dieper. Dan moet ik op mijn rug op tafel gaan liggen. Mevrouw komt op mijn gezicht zitten en drukt haar kontje op mijn mond. Likken, gebiedt ze. Terwijl ik haar kontje lik, word ik door Meneer ontmaagd. Ik moet me aftrekken en krijg 1 minuut tijd om te spuiten. Omdat dat niet lukt, gebiedt Mevrouw mijn mond open te doen. Ze plast er in. Op dat moment spuit Meneer mijn kontje vol. Terwijl ik zijn pik schoon lik neemt Mevrouw me met een voorbinddildo... Sportief, slank, 42j. Wie?  
Zwarte student 27 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Zijn er vrouwen die afspreken met student black ?
Deze zwarte student zoekt een single vrouw of vrouw van koppel. Afspreken tijdens de examens voor ontspanning. Afspreken bij jou of jullie thuis. Graag leeftijd en foto. We spreken verder af via whtapp.  

Zijn er vrouwen die afspreken met student black ?
bi jongen 26 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
jonge bi jongen wil jullie samen verwennen
hey ik ben een 26jaar bi man die graag jullie wil verwennen ik sta open voor veel en hou van van alles. ik ben 182cm 72kg slank gebouwd en discrete hoop dat ik jullie aan spreek  

jonge bi jongen wil jullie samen verwennen
Koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV met niveau voor vaste vriendschap
Beste, Weet niet of ik op deze site gelijkgestemden kan vinden???? Ik ben slanke sportieve veertiger in vaste relatie en wens graag een leuk koppel(MAN HETERO!)te leren kennen om respectvol vrouwgericht te genieten met z'n drietjes. Geen pornoscene maar eerder zachte aanpak en romantisch trio. Ik zoek GEEN platvloerse eenmalige contacten maar partners met optie om wanneer het klikt op langere termijn te daten. Mijn voorkeur gaat naar veertigers-vijftigers, slank tot maatje meer, graag 'gewone mensen' geen Ken en Barbie types :) Ik rook niet, vrij van tatoos/piercings, lichte mannelijke beharing, 100% hetero, 1m82, 78kg. Fotojagers en fakers zich onthouden aub, max 40 km rond Herzele.  

Leuk koppel MV met niveau voor vaste vriendschap
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (vanavond) bloedgeil door de zon
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply. Vanavond nog afspreken? Kan zeker! De zon zorgt hier voor een enorme libido boost..  

Boy next door (vanavond) bloedgeil door de zon
Enjoy Life 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Vrouwgericht Trio
Hoi, ik ben op zoek naar een koppel voor iets waar ik zelf nog geen ervaring in heb. Ik ben zelf totnogtoe heel braaf geweest op relationeel en seksueel vlak. Maar enkele maanden geleden ben ik single geworden en heb ik een knop omgedraaid en wil ik ook nieuwe dingen gaan ontdekken. Het is al langer een fantasie van me om een trio te hebben met een koppel (vrouwgericht want ik ben hetero - een verloren hand kan nog net maar daar ligt echt de grens). Ik ben normaal geschapen (denk ik toch ;-) 17cm), normaal gebouwd (zeker niet volslank of dik, maar ook geen sixpack / eerder een bourgondisch buikje wat ik momenteel zelfs probeer weg te werken met af en toe te gaan lopen). Ik hou van alle normale dingen: tongzoenen, vingeren, beffen, gepijpt worden, lekker neuken, masseren, ... Bij interesse hoor ik graag wat terug van jullie en mag je uiteraard ook altijd een foto meesturen  
Maagd 29 jaar Antwerpen - Geel
Welke vrouw ontmaagd mij?
Ik ben een 29-jarige man, 1m85, 75kg die nog maagd is. Graag wil ik hier nu toch wel eens verandering in brengen en daar heb ik jou voor nodig. Hiervoor betalen heeft mij nooit aangesproken dus ik hoop iemand te vinden die dit ook voor haar plezier, fantasie,... doet waardoor het voor mij ook veel anders aanvoelt als je begrijpt wat ik bedoel. Het is natuurlijk belangrijk dat jij er ook wat aan hebt dus ik wil mij vooral openzetten naar hoe jij het ziet. Zaken als discretie, hygiëne, afspraken respecteren,... zijn allemaal vanzelfsprekend voor mij. Hopelijk tot snel x  
James 23 jaar Limburg - Weert
Jongen 23 zoekt koppel regio Noord-Brabant
Hi, ik ben een 23 jarige jongen uit Eindhoven opzoek naar een koppel die samen met mij iets erotisch will doen. Ben open om dingen te proberen. Ik probeer altijd dezelfde energie te hebben als de mensen om me heen. Ik rook/drink niet, sportief, bi, ben van black origine, 179cm, 66kg en 17cm. Zoek hier want er bestaan geen goede Nederlandse sites om normale mensen te vinden. Graag via email verder praten. Ben nog student dus we moeten kijken met tijden (en aub een foto zou fijn zijn)  

Jongen 23 zoekt koppel regio Noord-Brabant
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10